Friday, October 22, 2010

finally...it's unBLOCKED~!

"Yeay~!" Suddently aku terjerit kuat2 plak..and all my collegues at this office was looked at me with pandangan yang ala2 blur..hihi~!
Bukan apa, tiba2 je hari ni akses ke laman muka buku aka Facebook telah di unBLOCK oleh server office kitorang. Hmm....tau pun. It's not about the mengular buang masa menghadap Facebook ni, sbb sometimes, we just need the space utk berhubung dengan our fBies, other than via emails or texting.

Mcm aku jugak la...skrg ni most of my working hour was in front of the PC (yeay~PC baru..hihihi~), so, dalam tgh2 bZ buat keja tu, boleh gak la singgah2 kat FB tu, updated2 or komen2 sket, blogwalking ke...sambil2 je pun kan..bukan menghadap pun.

Before this, all the access to the social page was BLOCKED coz there's some incidents; salah gunakan kemudahan tu, so, the servers terus  BLOCKED tanpa sepatah dua kata. May be sekarang ni dah unBLOKED sebab my office pun dah ada Facebook Account...(hihi..! diorg suruh ADD & LIKE..tapi..nanti lah..my FB is just for personal matters, tak mau campur hal2 office..bahaya!).  :-)