Friday, October 15, 2010

i n i r a s a k u . . .

B O R E D L I K E H E L L
"sigh..."
hmm..terasa bosan plak bila time2 x bz ni...(?) LOL!
dah biasa hari2 mmg bz..each minutes was counted...kepala ding~dong plak bila smua kerja dah settle before lunch hour. Nak berFB n berYM...x bleh plak...try cocok bBand pun x bleh..hampes btol..





R I N D U
This week probably was the 3rd-4th week x jumpa dia. Don't know what to say... nk merajuk xde reason plak sbb aku faham sgt2 situasi dia&kami, just put my heart on hold, sakit juga kan...sendiri carik..nk buat camne. Tp siyes la, rasa lain sgt2. Hmm..dah lama x balik kampung, last balik time bulan Syawal yg lepas.. rindu plak kat mamaku terchenta.


L I B U R
Next week Ummi Naemah & Uncle Habib akan will be berangkat ke Makkah. Hopefully they all selamat pergi dan selamat kembali. So, may be akan join all the families utk hntr ummi ke airport. My BFFs pun lepak sekali...rindu kat diorg..so this weekend will be enjoyful~yeay! Mr.Boss just approved my cuti rehat for Monday ~double yeay!~


O F F I C E
Alhamdulillah..situasi yg hectic semakin kendur ketegangannya(hahaha..lain macam je ayat ni..) All the assessment & surveillance audits, both from SIRIM & MAMPU just passed. Nak pengsan jugak la along 2-3 months kena buat OT...
haaa...next weeks also will be the 1st year (Oct 20th) aku kerja di Putrajaya. Mcm2 hal dah aku tempuh, all the feelings..& of course i gain a lots of experience here. Thanks to all of my collegues.