Friday, November 19, 2010

telenovela ke?

hmmm...pagi2 aku dah ketat (meminjam frasa favourite Mat gebu).
Cerita yang lepas bersambung lagi.
Dah macam spanish telenovela @ sinetron indonesia pulak. LOL! Penat lah...

After a fews incidents yang melibatkan salah guna social medium, i've just made up my mind to brings all the matters by using the
black&white of those cases.

Hated the stalkers,tiba2 je aku terlibat dlm kancah rumah tangga org lain.Takkanlah each time nak upload picts kat FB pun kena letak watermark dekat setiap keping..hatta pic daun sekalipun...lotih jang oii...apahal plak pergi "save as picture" masuk dlm hp la...lappy la..then bila dah kantoi, tiba2 je aku jadik pelakon undangan dalam drama tu kan. With no point tiba2 aku kena interrogation in the middle of the night....again! What The Funny??!!!

Stalkers &... plagiators, go away please..or else hadaplah dengan Communications and Multimedia Act 1998.