Sunday, November 14, 2010

Wow! COOL~

Perghh! Memang style-lah cara otai blogger BEN ASHAARI  promote blog2 yang baru berbenih bertunas macam blog saya ni. (kat sini)
Even though i've never tought that there are somebody want to read all my entries, because, frankly spaeking, the 1st reason that i'm created this blog are just to expressing what i'm feel at that/this moments. Hihihi!

But it's really COOL..just satu entri yang berlink2, tiba2 je traffic yg malu2 nak timbul tu terus mencanak naik. hehehe!



The sources pun tiba2 datang dr blog2 yang agak otai.

Thanks ye. Walaupun saya ni langsung x tahu apa benda yang korang traffic2 and link2 tu.., but i will do to learn all that 'things'. Sama-sama membantu katanya.....

Kepada yang sudi singgah..ada yang guling2 lagi kat rumah bujang yang bersepah dengan kaler ni...hehe...!