Tuesday, January 31, 2012

psiko freak

...hmm..tak sangka ada juga yang rajin gila nak add kawan2 rapat aku dalam FB friendlist, lepas tu membuat cobaan untuk mengadu-domba benda-benda yang mengarut pasal aku.
Tp whom it may concern, hentikanlah...tak ada gunanya, they'd knew me better.
I pun tak kenal you sangat, approve request u atas dasar kawan-kawan je. Tak perlulah nak psiko sangat macam u kenal i beratus tahun...macam aku ada kelahiran terdahulu je..erkk!!

Awak carilah orang lain...ramai lagi orang kat fB tu yang nak geli2 dgn orang macam awak. OKbai.
p/s : kalau u berani kacau 'Si Lebah' saya, sampai mati saya cari u....damn serious!!