Friday, July 20, 2012

Photo Touch-Up / e-Card / Banner Design Service

..nak meniaga kuih tak mampu..kang kena saman pulak buat orang cherry-berry...so, I meniaga e-card je lah...
Siapa2 nak touch up ke, buat kad ucapan ke, kan sekarang ni semua main tag je, sampai naik ribu2 notification kannn..
dan mencantekkan kan wajah korang yang sedia cantek dan kachak itu (digital touch-up ye, bukan pakej handaman OK)...sila2 PM.. Puas-sepuas-puasnya hati baru nego..ehh..boleh gitu?? hahahaha! Tapi ikut masa free lah ye... Biasalah, nak jaga negara lagi..bukan senang..jaga kak Ros lagi..nak bagi makan ikan lagi... opss!! *matilaa..