Thursday, November 22, 2012

profaganzaaas

...hmm..office politic!
 
Ohohohohohoii~~~ paparazzi a.k.a kerani pentadbiran mukabuku kat opis ni dah kembali,
dengan modus operandi:
menghantar laporan setiap aktiviti-aktiviti dan status update kepada 'mama kiah propa' dan 'kakak speku'!!!!
Walaupun ko tak fren..tapi awasss...hahaha!
 
Keji sangat perlakuan...

 Alahai ~lah....nk try update status;
"...nak berak lah..cirit-cirit!!"..
agak2 tersebar tak satu office??? *sigh!!


 AWAS kalian...!!! Jaga-jaga ada yang memerhati!!! #aptb!
 
...dulu dah reda sikit kes
"Tukang Print Screen"
...they'ols print screen status dan catat minit status kat dalam buku 555..
ajeer giler perangai...stalker sangat!!
 
Sekarang ni tukar mcm ni pulak..
Macik Kiah ngan Kakak Speku tu dah la hazab betul mulut they'ols.
Aiyoo....no privacy at all..
Kena saring dan audit lagi senarai rakan di FB..
 

...pundek!!!