Wednesday, June 5, 2013

Entri Lekat Lekit : Sebab Apa? Malas!

Hahahaha.. tulis tajuk entri pun dah malas, apatah lagi nak taip kan.
Semenjak, dua menjak, tiga-pulah-lapan-juta menjak ni,
kemain malas lagi nak menaip...
tatau lah kenapa...boleh?haha..
Eh...malas lah nk pikir...
Nuffnang pun ada nam posen jer...
malas betul diorang ni nak up honorarium kan.. hahaha..

Dalam pada malas tu, mencurah-curah lak benda nk post,
tapi bila start je log in, terus lupa....malas plak nak ingat balik.
Hahaha...

Ada beberapa cerita yang nak post, draft pun malas nak taip, apa lagi nak auto-post...

Antaranya ialah ; (buat macam isi kandungan je lah ek, malas nk sinopsis bagai!)

1. Selera Kita - Enak ke Tamak Uols?
2. Aku Blogger ke? - Lepak2 Bersama they'ols.
3. Cerita Laman So-Sial
4. Apa Cerita? - Opis Baru
5. Duta Produk Katanyaaa : (Yang Hazabbb!)
6. Jelajah Pantai Timur : Part 1
7. Jelajah Pantai Timur : Part 2
8. Jelajah Pantai Timur : Part 3

Haaaaa...hambekk!!
Kencang tak isi kandungan? bhahaha...
Kemain la malas sampai baru tulis tajuk je dah ada Part 1-3...

Ala...rilek brader...brader rileks!!
Bukan malas sangat pun,
Sejak laptop rosak ni, tu yang jadi malas,
paling rajin pun hapdet fesbuk ngan instagram..
bukak account keek ngan wechat, tu pun ikut mood
ID sama je : najeeb_edward
 gituuuu...sempat jual diri kan..hahaha
Pastu kan berangan la sikit, may be entri akan datang akan dibuat macam segmen lah,
bukan segmen yang pertandingan2 tu, cuma ikut la kategori apa,
- jalan-jalan cari makan ke
- segmen maki dan kaki ke
- segmen review blog orang ke
- segmen penulis jemputan ke..
- segmen pasal retis ke kan...ko hade kawan retis? ahahaha...

ikut lah mood aku nanti kalau sifat MALAS ni cuti rehat ye...
kalau tajuk2 kat atas tu dah ada kaler lain, maksudnya link tu dah boleh baca ye, jangan segan2 ye..
nak maki ke carut ke silakan...ada aku kesah? haha..

eh..ni feeling2 ni ada ke yang baca eh? daripada syok2 sendiri, tetiba nak segmen bagai..

Ahhhh...! Malas lah nak kesah!