Monday, June 24, 2013

Jerebu : Kite Bako!

Jerebu datang lagi!

Ala-ala Tora datang lagi kan...

Bangun pagi semalam
Ingat dah feeling2 Cameron ke, Genting ke,

 walhal dah jam 11.00 pagi.
tak ke feeling.
tiba-tiba pening.
Owh! asap eh.. hahaha..

Salah siapa?
Tak ada ke international law yang membolehkan
kita ambil tindakan undang-undang kepada yang bertanggungjawab?

Udah-udah lah.
Tak payah cari salah siapa.
Benda nak jadi kan.. kongsi je la.
Redha.

Musim-musim jerebu ni ramai jadi ninja. Hihi.
Jimat sikit lipstik uols.

Hari ni gomen bagi cuti,
tapi untuk budak sekolah je lah.
Muar, Ledang, Selangor dan KL...lagi?
Cikgu pun sama kan?
Putrajaya teruk jugak.
Budak-budak Putrajaya kental lagi kot.
Hihi.

Yang lain-lain, jangan nak menggedik eh
Gi opis...
Paru-paru budak sekolah lagi penting dari paru-paru uols..
..katanya!

Sedey!

*Gambar ehsan cncik google...terletak watermark plak...sebab edit2 sikit...ecececeh..*