Friday, June 14, 2013

Nak Hisap Lagi

Sepetang di appointment hospital.



Ini namanya malas tulis entri.. hahaha..

Entri lekit tak hapdet lagi.

Assignment ngan blog popular pun x draft lagi.

Takde mood...sentap ngan dokter... lepak mamak je lah sambil2 menghabiskan sisa2 terakhir dalam kotak biru.

Terakhir? Hihihihi *grinn... 

Payah kot.. surgery dalam masa 2 bulan lagi.. nak serta merta ke?
Susah beb. Macam kita bercinta. Sedangkan kenal sebulan pastu masih terkenang-kenang..
Ini pulak dengan Hencikk Marlboro yang dah dekat 10 tahun kenal...
Ko pung pang lah risiko-risiko dia. Bukan aku tak tahu pun. 
Tapi itulah...orang degil kan..AAK? hahaha.. 
Pernah la cuba...Niquittin lah... banyak cara dah.. alih2 terselit gak batang hencik M kat celah jari.
Eh..apasal lain macam je ayat?? hahaha.. 

Tapi sekarang pun dah kurang...betul.. percaya lah!!!
Haha.. Sekotak ada lah dalam 3-4 hari... tak heavy sangat kan?

Apa-apa je lah labu.. Den torai yo!