Wednesday, July 3, 2013

Teduhan Kasih vs. Ramadhan Yang Hilang

Tadi petang tuan tanah gigih lah merempit balik umah dari opis setelah dimomokkan oleh pacik Mat Gebu pasal kes Kak Long...
Kak Long mana? Gila la tak kenal Kak Long kakak kawasan tu.. hahaha..
Pecah lobang plak habang rempit ni layan drama Meleis.. opss!..
Ye lah... ngaku.. layan jugakkkk... TAPIIII....bersebab! hahaha..boleh?
Alkisah lah hari tu hari rabu ke khamis lupa dah.. kan last week exam..so petang tu bersantai2an lah kat rumah kan...ala2 macik2 kan..siap buat jemput2 bagai.. tetiba nak gorib tu ada plak citer ni..
Oooooo...panjang aku...ni lah Teduhan Kasih rupanya.. Hahaha..
Ni bukan takat dah kena tinggal keretapi..ni orang dah naik flight gi Paris balik hari dah.. hahahaha!
Dalam layan - layan tu.. mengekek jugak lah layan perangai Kak Long ngan mak dia yang senget tu.. best pulak... Tak lama lepas tu konpius pulak...sape heroin? Lohhhh...rupa2nya yang berlakon Effa tu heroin... Erk...dari awal sampai abis ku tengok..ni berlakon ke sesi script reading?? gituuu....usaha lebih sikit Cik Cherry..eh Sherry ye.. jelas kebonekaan di situ. Redho sangat pun takkanlah sampai takde ekspressi. Hahaha..

So..sambung balik. Habang Rempit punya lah ramp motor yang baru keluar spa semalam tu.. sampai2 umah dah pukul 7.15..alahai.. Bukak2 tengok si Kak Long dah meratap bagai bila tau laki dia ada cawangan lain.. Mak dia dah tak geng dah...insaf katanya! Hahahaha..
Ending? CLICHÈ!!! Gitu je abis..si Ayu ting tong lepas eksiden. Tak berbaloi hakak2 nunggu tiap2 gorib nak tengok ending. Hahaha.. Nape lah tak buat si Ayu tu lari-lari lepas tu kena perkosa ke lepas tu kena dera perlahan-perlahan ke....erkkkk...sadis plak imaginasi aku! Ampunnnn!
Haa... ni ada drama baru pulak.. Slot Samarinda. Tayangan jam 10.00 kalau tak silap.
"Ramadhan Yang Hilang"  tajuknya. Aku sejak2 jadi teruna pingitan ni..sejak usia dah menjelang kertu ni, memang malas nak keluar malam. Hahahaha.. So layan je lah M-Drama. (ko hingat K-Drama je ado?) Baru je tengok tadi... ZILA BAKARIN hokey! hihihihi..lalalalala... saja highlight!

Aku jenis tak sabar,tak koser lah nak teka-teka.. Hahaha..
 Google je......Hah! Tu diaaa....spoiler! hahahaha.
Sampai ngamuk kak Sis Lin...erk boley nak Kak jugak? Kak Sis Lin hangin je aku paste spoiler RYH kat status dia yang sedehhhhh tu. Hahaha.. Ala.. Sinopsis je pun. Nak tau Google la senirik.. Hihi.

OKlah...nak beradu lah. Nak meset2 instagram ngan Kak Long!


*hari tu boleh attach gambor..ni hari tak leh plak.. hanginnnn jer aku..!!