Wednesday, November 20, 2013

[BLOGGER] Simple GA - 3D Puzzle

Salam...

Pagi-pagi Rabu ni gigih datang office awal sikit. Kenapa?
Sebab malam tadi tauke puzzle paksa aku join GA dia, 
kalau tak putus sedara katanya... hihihi...boleh?

http://katanajeeb.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html
Haaa...inilah 3D Puzzle yang meletops tu..kellas sangat kan!


OK lah Lan Careno Hey-Macarena...
Terima kasih sudi buat GA untuk kawan-kawan blogger yang suam-suam kuku ni...

Ni antara syarat-syaratnya;
1. Follow blog aku ni... - DAH FOLLOW LAMA DAH~
2. Like page facebook aku... ade kat blah kanan atas blog aku ni... - PAKSA LIKE NI TAK ACI!
3. Follow instagram aku.. cari lan_careno dalam instagram... yg ni tak wajib pun... nak follow ke tak sukehati... - DONE
4. Buat entry tajuk : Simple GA - 3D Puzzle - DONE
5. Dalam entry tu, letakkan gambar sample puzzle yg aku bagi kat atas tu dan backlinkkan ke sini... kiranya gambar tu mcm banner rasmi utk GA ni laa... kononnya... aku malas nak creat2 banner lain... - DONE
6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni... - OK JAP

Ok...siap!
Bagi aku, aku memang minat benda-benda craft macam ni, so kalau Lan bermurah hati nak bagi saguhati pun best gak... hahaha.. Nanti nak rasuah Akiff choki-choki lah...suruh dia select entry aku.. Ahahaha!
Baiklah Encik Macarena....sekali lagi, terima kasih bagi peluang! Hihi!