Friday, December 6, 2013

Jom Menonton Lawak Ke Der 3 di ESCAPE!


ESCAPE mencuit anda dengan Lawak Ke Der 3! Cuit sikitttt...ececececey! Hehehe!


Memang rugi siapa yang tak tengok Lawak Ke Der 3 yang sedang dipentaskan di Istana Budaya bermula hari Rabu lepas, 4 Disember 2013, dan akan berakhir pada 8 Disember 2013, iaitu Ahad ini.
Selain Harith Iskander, dan Nabil sebagai hos, kehadiran muka-muka baru seperti Kumpulan Jambu dan Douglas Lim berjaya menyenakkan lagi perut dengan lawak kental mereka. Memang best giler!!! [Baca Review #katanajeeb DI SINI]


Dan bagi korang semua yang belum berkesempatan menonton Lawak Ke Der 3, apa tunggu lagi....!? Cepat dapatkan tiket anda di www.ticket2u.biz sekarang!!
http://www.ticket2u.biz/
Klik Poster untuk menempah tiket anda!
#katanajeeb dan juga geng-geng blogger ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada ESCAPE yang sudi untuk menaja kami menonton persembahan pembukaan Lawak Ke Der 3 hari tu. Memang berbaloi-baloi! Ye lah, kehebatan Lawak Ke Der 3 terbukti apabila tiket-tiket habis dijual. Ramai juga yang frust sebab tak sempat nak tempah tiket untuk menonton LKD3 pada hari tu.


Berita baik untuk peminat Lawak Ke Der 3 dan pelanggan ESCAPE. Kini anda boleh menyaksikan Lawak Ke Der 3 secara eksklusif di ESCAPE mulai 31 Disember 2013
selama 6 bulan!
Enam bulan??? Lama tu! Hahaha.. So, korang boleh layan LKD3 ni sampai lebam wey! :)


Opsss! Ada lagi...bercakap mengenai peluang, ini ada satu lagi peluang yang mesti direbut oleh pelanggan Celcom.

Sertailah peraduan "Cuit-Cuit Menang Duit @ ESCAPE" 
yang menawarkan hadiah tunai RM5,000 setiap hari!

Caranya mudah sahaja;

Mulai 7 hingga 27 Dis 2013, pelanggan Celcom perlu menontonYouTube Channel 
– "Cuit-cuit @ESCAPE" 
untuk menjawab satu teka-teki yang akan dikemukakan oleh pelawak Lawak Ke Der 3.

Pelanggan Celcom dikehendaki meneka dan menghantarkan jawapan yang tepat dengan cepat 
ke 20888.
Jawapan tak perlu panjang. Cukup dengan hanya satu perkataan.
Mudah bukan?
  
Nak tahu tahu lebih? Layari laman web ESCAPE [KLIK SINI]



*~*~*~*~*~*


[INFO] APA ITU ESCAPE?
http://www.escnow.com/escape/lc-en_US/index.html?  context=/EscapePC/Other/Player&content=Movie-  2041&utm_medium=social&utm_source=blog&utm_campaign=LKD3-  Phase1&utm_content=20131206_post_najeebabdullah

ESCAPE merupakan dunia hiburan peribadi anda yang boleh anda bawa ke mana sahaja.
Nikmati pelbagai video hebat, filem, konsert, berita, acara terkini dan banyak lagi, semuanya setempat. Pilih sahaja yang mana anda mahu.

Anda boleh memilih untuk membayar dan menonton filem kegemaran dengan sekali bayar atau melanggan akses bulanan tanpa had, hanya RM25 sebulan!

Lebih daripada 500 filem dan rancangan untuk dipilih merangkumi pelbagai genre (Aksi, ngeri, komedi, drama, seram, cinta), dan termasuk konsert terkini, acara karpet merah yang eksklusif, berita terbaru dan banyakkkkk lagi!

"ESCAPE, teman hiburan yang sentiasa bersama anda bila-bila masa, di mana jua! :) "

Tontoninya menerusi telefon bimbit, komputer riba, tablet dan komputer peribadi, lancar dari peranti ke peranti (sesuai dengan iOS, Android, MacOS dan Windows). Dengan rangkaian terpantas Celcom, anda boleh menikmati kesemua tayangan tanpa tersekat-sekat atau perlu menunggu lama.

"Anda juga bebas untuk berhenti dan sambung tayangan program pilihan anda pada bila-bila masa, di mana-mana jua!"
Kini anda takkan terlepas menonton filem atau drama bersiri kegemaran anda.
Kerana dengan ESCAPE, anda boleh;
"Henti > Sambung tayangan > Pelbagai peranti > Bila-bila masa, di mana-mana jua!"

Untuk maklumat lebih lanjut, layari www.ESCnow.com sekarang! 



p/s : ..matching pulak logo ESCAPE dengan warna tema #katanajeeb ni... HEHEHE! ;)