Friday, April 5, 2013

Rebranding...katanyaaa!!!

Haaaaa------choooooomm!!!
 
Oiii...banyaknya habuk...berseliratnya sawang!!!
 
Hahahaha!!!
 
Tak ada thread 2013 eh?
 
Alolololo...sabar yer..
 
Page ni akan direbranding....gituuu... rebranding sangat kan.
Feeling2 produk IKS sangat...

Tengok header baru.....amacam? Key-Poh-Chi tak?? hahaha!
 
 
 
InshaAllah akan berwajah baru.
InshaAllah akan aktif semula dengan pendekatan baru..
(nak juga guna ayat novel macam Abah AMRAFAHAN)
 
Nak santai2 je lah lepas ni...
Macam otai beBen...
 
Nak jugak ada masak2 sket..tapi segmen Dapur Bujang lah..
giler ngkooo nak masak macam pacik Mat Gebu
tak pun kak Sue Joshua yg maintain 18 tu kan...pengsan la aku..
masak megi pun kemain malas nk rebus air kan.. hahaha!
 
Cerita kakak-kakak ke, geng setaman ke, geng aerobik ke,
cerita cantek2 ke..
cerita bisik-bisik ke..melecet2 ke...hahahahaha!
Macam Sis Lin & Kak Ella pun okey gak....kakak sangat iolssss!!
HAHAHAHAH!
 
Jalan-jalan pergi makan-makan macam Ty pun Okey jugak kan..
 
tak pun posing2 camwhore macam Uncle Gedek pun sexy jugekkk kan..
*matilah~~~kata camwhore....dia kata seni...seni...seni..tahu!!*
 
dan jugak macam kengkawan blogger kesayangan di group wassap tu kan..
Kak Sue Izza & abg Jedi (nk gak sebut!! bhahaha!)
Mizza
Kak Fiza Fantagiro
dll... 
 
*dan pastinya...akan lebih nakal dan sinis....HAHAHAHA*
*sentap??? nasebbb lah!*
 
 
Ahhh....semua aku nak tiru...ada aku kesah? hahaha!!

MA-SA-E-LAH-NYA sekarang.....TEDA MASA BAH!!!
 
Eleh...alasan sangat kan..
ye..betul, a bit busy
...tambahan pulak, hencik Laptop dah jahanam
ntah apa pasalnya pun...
asyik nak suruh kita tengok cerita biru je....
Blue Screen eh...jangan nak speku sangat.. hahaha!
RAM ke harddisk dah rosak katanya...tggu bonus lah jawabnya..
 
Nak hapdet via hencik Nota macam Brando The Diva tak mampoo uolss...
cramp jejari gebu i nanti...
Tunggu lah i pegi obersi macam she'ols jugak...
nk hapdet gambor neng-neng Bali puas2.. hahaha!
 
Nak hapdet via miss haipet....kekdahnya..i tak berapa expert lagi
nak teroka keajaiban buah apple..pelan2 kayuh meh..dah pandai...siap ko... setiap 5menet aku hapdet.. hambikk!!
 
OK...tu je alasan...
walhal malas..
nak-nak lepas ni busy dah...
i dah tukar tempat kerja
jaga acik2 pacik2 pencen plak...
AWAS ye uols...jgn nak komplen sangat atau nanti makan cercaan...
Opsss....hehehe.. gurau je latok..latok manyak hansom...!!
 
sabor eh..
 
bye.
*giler! skrg aku dok layan Simpsons' ngan Family Guy jer...dah mcm muka kartun pun ada gak ni...hahaha!*