Thursday, January 2, 2014

Happy New Fear 2014


...hmm.. awal tahun yang kurang bersemangat.
Macam-macam cerita kurang enak dan mengganggu jiwa past few weeks.
Struggle dengan personal, family, kawan-kawan dan kerjaya.
Rasa macam nak nangis sorang-sorang, meratap pilu nasib...tapi tu dah macam orang hilang pedoman, kita ada DIA, mengadu ja pada DIA.
Subhanalllah, Alhamdulillah, Laillahaillalah, Allahu Akbar.

Masuk tahun baru, jadi tiada mood. Sama jak rasa macam hari-hari yang biasa.



Resolusi? Macam biasa, go with the flow.
Wishlist, wunderlust list, target....seperti biasa, no high expectation.
Bukan nak jadi pesimis, cumaan tak nak letak harapan tinggi sangat, target ikut kemampuan diri, dan poket.

Cuma harapnya yang penting DIRI AKU SENDIRI dapat berubah,
sedikit demi sedikit....ke arah yang lebih baik.

DIRI SENDIRI ; itu yang lebih menakutkan berbanding segala macam cobaan dan dugaan mendatang.
Kalau kau tak dapat atasi yang satu ni, just forget all your dreams.

Lepas tu baru fikir fasal resolusi, revolusi..bla bla bla bla....

Salam Tahun Memperbaharui....segalanya!