Friday, February 14, 2014

[PROJEK IQRA'] Comel - Video Animasi Pertama Projek Iqra'


Yeay!!!*tetiba*

Pada hari ni (Jumaat, 14 Feb 2014), Projek Iqra' dah pun melancarkan video animasi pertama Projek Iqra' yang telah direkacipta oleh Animationbite...Cool gilaaa!! 

[KLIK] http://bit.ly/SertaiSahabatIQRA

Korang mesti ada yang tertanya-tanya...apakah Projek Iqra' dan apa yang kami lakukan?
Bagaimanakah anak-anak yatim, fakir miskin & asnaf ini menerima manfaat daripada program program yang dianjurkan oleh Projek Iqra'?
Bagaimana anda boleh terlibat?

Tonton klip ini dan jadilah sebahagian daripada kami dan daftar disini : 
[KLIK] http://www.projekiqra.com/objektif/daftar-sukarelawan/

Sebarkan usaha murni ini kepada rakan-rakan anda. Tak susah kan??  :) 

Dari Abu Hurairah radhiyallahu anhu, bahwa Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda:
“Barangsiapa menyeru kepada hidayah (jalan petunjuk dan kebaikan), maka ia akan mendapatkan pahala sebagaimana pahala orang yang mengikuti (atau mengerjakan)nya tanpa mengurangipahala mereka sedikitpun.
Dan barangsiapa menyeru kepada kesesatan, maka ia mendapatkan dosa sebagaimana dosa orang yang mengikuti (mengerjakannya) tanpa mengurangi dosa mereka sedikitpun.”. (HR. Muslim no. 6750).


Ini url  video di Facebook : http://bit.ly/Projekiqra-Video
Ini url video di Youtube : http://bit.ly/SertaiSahabatIQRA

 
Persatuan Kebajikan Projek Iqra' SeMalaysia 
(Projek Iqra' Charity Association Of Malaysia)
Registration No: PPM-006-14-25012013

 
#katanajeeb : ...siyes comeyyy doodles tu...macam adik-adik kami di Projek Iqra' jugak...hihi!  :)