Monday, July 7, 2014

Kempen Shopping Raya oleh Projek Iqra'

Salam,Alhamdulillah, selesai aktiviti #shoppingraya2014 untuk dua rumah anak yatim dan juga asnaf yang terpilih sekitar Lembah Kelang pada 5&6 Julai, dan serentak di kawasan Utara pada tarikh yang sama.

Rumah Kebajikan Anak Yatim dan Miskin Khairiyah, Sg.Pinang, Klang
, di bawa ke Giant Bukit Tinggi, Klang;

Dan Rumah Kebajikan dan Perlindungan Anak Yatim At-Taqwa, Putra Perdana, Puchong, dibawa ke Mydin USJ.
Saya sebagai wakil Krew Projek Iqra', bagi pihak founder; dan juga sebagai wakil krew media sosial & blogger ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada tuan/puan yang budiman, sahabat dari 'Teach For The Needs (TFTN), sebagai penyumbang dana, sukarelawan (pengiring, jurufoto/video/media), sokongan dari sahabat Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) dan kepada sahabat-sahabat media sosial Facebook, Instagram dan Twitter yang sudi SHARE setiap posting saya yang flooding di newsfeed.

Melihat wajah-wajah dan reaksi kegembiraan dan keterujaan anak-anak yang berpeluang berbelanja 'sendiri' adalah = PRICELESS. Seriously totally flat, dengan adegan drama manja dan kejar mengejar..hahaha.. tapi...Allahu Akhbar...perasaan bahagia tu sangat indah.

InshaAllah, kempen Shopping Raya masih lagi akan berlangsung untuk kawasan Timur dan Selatan, sumbangan dana masih lagi dialu-alukan, sudi-sudikanlah menjenguk laman Projek Iqra' (Facebook), @projekiqra (Instagram/Twitter), dan juga laman rasmi di www.projekiqra.com untuk maklumat yang lebih lengkap berkenaan kempen ini.

Buat rakan-rakan media sosial, feel free to share and use all these photos untuk post dan entry hebahan anda.

Semoga usaha dan sumbangan ikhlas setiap pihak dirahmati dan diberkati olehNya, InshaAllah..Amin.

SHARE & CARE ENTRI INI DENGAN PENUH KASIH SAYANG!
 
Najeeb Abdullah.

cc : Sharifah Sharina Syed Aswad Maman Solleh Suhaimi Abdul Manan Shawn Razaleigh Khairul Anuar Alifreyes Or Umi Ezzy Azzu Qaseh Dalia Adelia Sue Izza Nurramizah Fadzil Fiza Fantagiro Zainy Mawardi Yunus Shairazi Azlin Putra Perdana Rumah Anakyatim Ben Ashaari Hasrul Hassan

#projekiqra #sahabatiqra #kelasrakyat #shoppingraya2014 #charity #anakyatim #csr #socialmedia #mediateam #ramadhan #eid #syawal #donate #share #care. #kelabbloggerbenashaari