Thursday, July 3, 2014

Program Jalinan Ramadhan 1435H


krik3..
Haaa...Salam semua..
Salam Ramadhan semua.....selamat berpuasa..
Fuhh...sedar tak sedar dah 5 Ramadhan kan...sekejap je.

Lately agak busy jugak...tapi menggagahkan diri untuk memenuhi segala komitmen yang dah dipikul amanah itu...InshaAllah..

Di office macam biasa...tak pernah surut...hehe...
Hal-hal untuk lapor diri PJJ USM nanti dah selesai sedikit-sedikit..Alhamdulillah, ada juga dapat sedikit sumbangan dan rezeki yang agak menyamankan akhir-akhir ini buat tampung bayar yuran dan ganti leptop..huhu!

Oh ye..Inshaallah, Sabtu ni aku dan Shawn akan bersama-sama Sahabat Iqra' akan turun di Rumah Khairiyah, Klang untuk Program Shopping Raya.

OKlah, since dah cerita pasal rezeki dan sumbangan ni, aku pun nak share juga hebahan untuk makluman bersama...jom sama-sama bantu kempen amal ini... 

Semoga segala jasa, usaha dan bantuan korang semua diberkati oleh Allah SWT, InshaAllah..Amin!

~~~~~~~

Program Jalinan Ramadhan 1435H 
- Anjuran Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor


Tarikh  dan Tempat - 
20 Julai 2014 / 22 Ramadhan 1435H
Sekitar Kuala Langat,Selangor

Matlamat - 
Mengedarkan pek barangan dapur kepada golongan yang memerlukan pada bulan Ramadhan yang mulia ini.

Objektif -
Membantu meringankan beban keluarga serta mewujudkan masyarakat prihatin dan memperkukuhkan jalinan ikatan silaturrahim sesama kita.

Golongan sasaran -
300 keluarga Mualaf (orang asli),Asnaf , Fakir miskin dan ibu-ibu Tunggal yang mempunyai anak yatim.

Kos Program -
Sasaran untuk menyediakan 300 pek barangan dapur seperti beras,minyak masak,gula,tepung gandum,kurma dan lain-lain.
Nilai 1 pek RM200

Jumlah Dana yang diperlukan - 
Dana yang diperlukan adalah RM60,000 (300 X RM200)

Sasaran Sumbangan - 
RM200 seorang - terpulang pada keikhlasan anda.

Cara Sumbangan -
Boleh disalurkan melalui 

Cimb Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor
* 86 0193243 8

Maybank Saiful Anuar Amri (Akaun khas Admin Program JR)
* 1641 8240 4340

Penting - Apabila sumbangan telah di bank-in

Sila emailkan nama anda,nama bank,Tarikh dan masa bank-in,jumlah sumbangan ke kelabnurinsaniah@gmail.com
contoh : Ahmad,cimb,15/5/2014 11.00 am,RM200
Untuk sms/whatsapp sila hantar ke no ini 018-2711362

Info lanjut di 
FB - https://www.facebook.com/kelabnurinsaniah 
Blog -  http://www.nurinsaniah.com

Pegawai Bertugas-

Mohd Hasrul 0111-6269252, Zamri 019-2745034, Jamian 012-2676091


Segala sumbangan dari pihak tuan/puan kami dahului dengan ucapan terima kasih.


Sekian, terima kasih.


‘Berkongsi Membawa Berkat’


Yang benar, 

Mohd Hasrul Bin Abdul Hamid

Pengarah Program Jalinan Ramadan

Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor(PPM-014-10-130120

14)
Unit 3-4-2,Blok 3,Diamond Square Commercial Center,

Jalan 3/50,Tmn P Ramlee,

53000 Gombak Kuala Lumpur

Tel : 03-4023 3830 Fax : 03-4023 3841

Email :kelabnurinsaniah@gmail.co
m
Website: 
http://www.nurinsaniah.com/
Like Fan page : 
https://www.facebook.com/kelabnurinsaniah
 
Sumber