Tuesday, December 16, 2014

Cenderamata Unik Dari Samudera Kanvas

Salam...
Wahh!! Tiba-tiba lekat gambar posing sakan kan.. hahaha!
Actually aku teruja sangat dapat posing ala-ala model plus size ni..
Bukan selalu pun. Cerita pasal sesi photoshoot rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari tu bolehbaca kat sini [KLIK SINI]

Bila dah ada beberapa keping gambar yang ohsem, lawa dan berkualiti, takkan nak simpan dalam hard disk je kan?
So, Alhamdulillah dapat pula peluang perkhidmatan cetakan gambar atas kanvas oleh Samudera Kanvas ni.


Bagi aku yang memang minat sesuatu yang unik, cenderamata macam ni memang sangat-sangatlah berbaloi. Dekorasi frame foto kanvas sekarang memang tengah trending, nampak modern, artistik dan kemas je kan.

Menarik mengenai perkhidmatan cetakan gambar oleh Samudera Kanvas ni, mereka menggunakan material yang berkualiti tinggi, bukan Tarpaulin ataupun kualiti kanvas banner tu tau, tapi kanvas yang betul - betul tahan lasak, dan kalis air juga. Senang nak bersihkan kalau berhabuk.

 Tadaaa....dah siap!!!
Saiz 8x8 inci
Macam-macam saiz yang boleh korang custom untuk foto kanvas ni, dan harganya memang berpatutan. Dan dengarnya sekarang pun tengah promosi lagi kauuu!!
Jangan risau pasal nak edit ke apa ke, hantar je gambar yang beresolusi tinggi, nanti pihak SAMUDERA KANVAS akan bagi cadangan dan basic editing untuk sesuaikan dengan saiz gambar korang! Mudah kan? 

"Bagi aku, yang paling best ialah, kualiti cetakan dan warna pada gambar memang betul-betul cantik, kemas pada frame, memang sesuai untuk semua jenis dekorasi dalaman rumah. Nak gantung ke, letak atas meja ke..semua sesuai!"


☞ SAIZ 8"x8" ☜

✔ HARGA ASAL : RM89.
✔ HARGA PROMOSI : cuma RM50 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 50%
✔ Anda JIMAT RM39!!

☞ SAIZ 10"X15" (Saiz A4) ☜

✔ HARGA ASAL : RM150.
✔ HARGA PROMOSI hanya RM70 SAHAJA!
✔ DISKAUN 60%!!!
✔ Anda JIMAT RM80!!

☞ SAIZ 12R (18"x12") ☜
✔ HARGA ASAL: RM200
✔ HARGA PROMOSI : RM100 SAHAJA!
✔ DISKAUN 50%!!!
✔ Anda JIMAT RM100!!

☞ SAIZ 20"X30" (SEBESAR TV 32INCI) ☜

✔ HARGA ASAL: RM350
✔ HARGA PROMOSI : RM150 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 70%!!!
✔ Anda JIMAT RM200!!

*** Untuk saiz yang lain boleh Inbox SAMUDERA KANVAS di sini 

https://www.facebook.com/messages/SamuderaKanvas
http://goo.gl/bHslVG ***


Selain foto biasa, boleh juga tempah frame Jawi Khufi..haa...nak tahu apa benda Jawi Khufi tu, jom terjah Facebook Page SAMUDERA KANVAS, dan juga boleh lawat Instagram @samuderakanvas atau terus je WhatsApp ke nombor 014-849 5922 sekarang!

Terima kasih SAMUDERA KANVAS!