Friday, December 18, 2015

El & Kate Magic Potion - Segarkan Muka Berkeladak

Salam...

Hahahaha! Apakah tajuk itu! Layan je lah!

Past few weeks ada yang introduce satu produk kosmetik, iya kosmetik ye, EL&KATE Magic Potion Rejuvate Water.




Magic Potion? Haha....mak esah sangat kan magic-magic ni.
Tapi yang ini serious ala-makesah juga, cuma takde unsur tahyul ye!



No filter.
No 360°.
No mak esah.

No dukun.
No susuk.




"Magic Potion Rejuvanate from EL&KATE its just a plain antioxidant water based rejuvenate spray."

Simple. Anytime, Anywhere...gitu!
Lelaki boleh guna ke? Boleh lah...takde kecut punya ehem tu...spray kat muka je pun!
Risikonya satu je, baca testimoni bawah ni;




Apa daa lelaki sibuk nak pakai produk-produk kecantikan ni semua kan?

Kesah pulak aku..? Haha! Tak adalah, daripada wajah nampak hazab, tak terurus, apa semua kan. Kita berusaha lah, nak pula macam aku banyak kerja berurusan dengan orang ramai...kena lah helok sikit kan.. Helok tak??

Selepas merempit seharian, minyak, asap, jerebu, habuk, sebelum tidur, lepas cuci muka...bila-bila rasa tak selesa, muka kering ke apa....spray je. Abang cantik ke tidak?

Sedikit info;

*MAGIC POTION dapat melindungi kulit dan mempertahan PH nya.
*MAGIC POTION mencegah kerosakan kulit dan sebagai pelindung kulit.
*MAGIC POTION bertindak sebagai pelembab yang mencegah kekeringan kulit wajah.
*MAGIC POTION dapat mencerah dan mengengencangkan kulit.
*MAGIC POTION juga dapat membantu kulit wajah kelihatan segar bermaya.
*Dan paling paling BEST ialah ANTI AGEING kerana dalam kandungan beauty water itu sendiri mengandungi anti oksida yang tinggi. 


So, kalau nak cantik boleh contact di page ini EL&KATE atau hubungi;

ORDER -  019 3843524
AGENT/STOCKIST - 010 5886588


Ahahahahaa...! Okbai!