Thursday, September 15, 2016

Nu Prep Lelaki Dengan Tenaga Kuasa Tongkat Ali

NU PREP LELAKI DENGAN KUASA TONGKAT ALI

Tongkat Ali

Salam,
Bila sebut pasal ‘Tongkat Ali’ mesti perkara pertama yang terbayang ialah power ehem-ehem, kan?
Asal nak ehem-ehem cari tongkat ali, asal makan tongkat ali mesti nak ehem-ehem. Hihi.

Habis tu kalau belum boleh ehem-ehem, boleh ke kalau nak ambil tongkat ali?
Mestilah boleh.
Asalnya tongkat ali bukanlah semata-mata untuk ehem 24/7. Kau ingat kau maharaja Genghis Khan ke?
This is Spartannnnn!!!
Tongkat Ali secara petua turun temurun dan secara saintifiknya memang dah lama digunakan sebagai sumber makanan tambahan untuk melancarkan perjalanan darah dan sumber tenaga untuk kaum adam. Wanita jarang pula dengar ambil Tongkat Ali, tapi jangan terkejut, wanita pun sesuai juga kalau nak ambil NU PREP ini sebagai makanan tambahan untuk tenaga. Jangan risau, takkan 'tumbuh' punya benda-benda yang tak sepatutnya...haha!

Nu-Prep Lelaki, tapi wanita pun boleh.
Sejak masuk usia abang-abang ni, dah mula lah nak cari supplement untuk maintain kesihatan diri aku ni. Maklumlah, sejak setahun dua ni, rutin makin hectic, dengan kerja hakiki, sambung study lagi, buat part time lagi. Hidup di kota sangat mencabar dik!
Nak tak nak memang kena full throttle gunakan masa dan tenaga sebaik mungkin.

So, pendek kata, dalam mencari supplement yang sesuai, diperkenalkan dengan supplement Nu Prep LELAKI dengan kuasa kuda perang ni --- ehh! Kuasa Tongkat Ali Asli.


Nu Prep LELAKI 100% Ekstrak Tongkat Ali Asli
Aku ni fobia dan cerewet sikit dengan supplement, ialah, silap makan tergadai body tahu tak! Jadi bila meneliti kandungan Nu Prep LELAKI ni, rasanya macam yakin sikit sebab ianya 100% dari ekstrak Tongkat Ali Asli.

Nu Prep LELAKI is men's health supplement formulated with premium #TongkatAli root extract (Physta®), an in-house produced pure water-soluble Tongkat Ali extract. Each capsule contains effective standardized active ingredients, proven through 14 clinical studies and safety studies, ensuring you get the best at the effective consumption.”

Nu-Prep dalam media di majalah penerbangan.
15 Kajian Klinikal Untuk Nu Prep LELAKI
Menurut Biotropics  Malaysia, iaitu syarikat yang mengeluarkan produk ini, supplement yang mengandungi 100% Ekstrak Tongkat Ali dari hutan hujan Malaysia ini dapat melancarkan peredaran darah dan seterusnya meningkatkan kesihatan, kecergasan, pulihkan tenaga dan stamina, serta memulihkan kelesuan. Selain itu, disebabkan Nu Prep Lelaki ini diformulakan dengan kaedah pengeringan sejuk beku dengan teknologi Physta® , jadi ia adalah kapsul mudah larut dengan kompaun aktif ekstrak khasiat Tongkat Ali. Jadi, memang sesuai untuk aku dan korang yang sentiasa aktif siang malam, kerja, bersukan lagi, bergusti ke..hahaha! Lesu tu yang paling menyampah sekali, muka sembab, muka ketat je nanti…jatuh saham dik!


Kelebihan Nu Prep LELAKI
Selain jadi handsome macam Duta Nu Prep LELAKI ni, iaitu kekanda Aaron Aziz, bila tenaga dah perkasa, dan peredaran darah dah semakin okey, jadi beberapa kelebihan supplement ini dijangka dialami oleh jejaka-jejaka sekalian, iaitu:


Nasihat Aaron Aziz.
Jadi, disebabkan rumours yang mengatakan kalau aku dah slim nanti, mesti kacak sebaris dengan Aaron Aziz, aku pun rasa macam nak try Nu Prep LELAKI ni buat makan tambahan, nak tambah kekuda untuk mula balik bersukan selepas injured selama beberapa tahun, sebab katanya bagus juga untuk pemulihan otot kan. Hehe!


Untuk keterangan lanjut, boleh call sendiri tanya, pakcik tak jual, pakcik cerita je nak. Okbai.

Instagram : www.instagram.com/nupreplelaki (@nupreplelaki)
Website Nu Prep LELAKI : www.nuprep.com.my
Website Online Shop : www.biotropicsstore.com
Nu Prep Testimonial : www.nupreptestimonial.com
Biotropics Malaysia : www.biotropicsmalaysia.com

Biotropics Malaysia Berhad
Lot 21, Jalan U1/19 Seksyen U1,
Hicom-Glenmarie Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor.
+603 – 5565 5600
+603 – 5565 5645
Hotline : 1-800-22-2012